Η εταιρεία Αφοί Ντάκα O.E. αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1971 από τον Παναγιώτη Ντάκα, με κύριο αντικείμενο την πώληση χρωμάτων και εργαλείων. Εδώ και 51 χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται επιτυχώς στον τομέα των υλικών δόμησης καλύπτοντας όλο το φάσμα της οικοδομής. Ενδεικτικά εμπορεύεται οικοδομικά, μονωτικά υλικά, γυψοσανίδες ψευδοροφές, σιδηρικά, χρώματα, βερνίκια, είδη υγιεινής, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά υλικά και εργαλεία.

Η τεράστια ποικιλία, η υψηλή ποιότητα, η συνέπεια, η ταχύτητα, η αξιοπιστία, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι η συνταγή της επιτυχίας μας όλα αυτά τα χρόνια.

Στοχος μας να βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας και με ανθρώπινο πρόσωπο να ικανοποιούμε κάθε ανάγκη για όλες τις οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις. Έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την παράδοση που έχουμε για περισσότερο από μισό αιώνα!
Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
Επίσης ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά στα δύο καταστήματα μας στο νησί της Ρόδου, στον Αρχάγγελο και στο Γεννάδι.
close
Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς και τα προϊόντα μας ή έχετε κάποια απορία

επικοινωνήστε μαζί μας

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς και τα προϊόντα μας ή έχετε κάποια απορία

επικοινωνήστε μαζί μας

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους!
Εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών που σας παρέχουμε

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.